"Could not load associated object on: PipeReport, association: Report, id not found = ..."

"Could not load associated object on: PipeReport, association: Report, id not found = ..."

Produktversioner

uGraph WasterWater 2.5 SP1 HF3 + ArcMap 10.6.1

Fejlbeskrivelse

Når man klikker på en ledning med "fingeren", så vises følgende fejlbesked (og vindue med ledningsoplysninger vises ikke):

Could not load associated object on: PipeReport, association: Report, id not found = ...

Årsag

Skyldes at WW_PipeReport henviser til en rapport (via ReportID), som ikke findes i WW_Report (hvor ObjectID = ReportID).

Løsning

Slet rækken fra WW_PipeReport.

Alle rækker af denne type kan findes ved at åbne WW_PipeReport og lave Select by Attributes med følgende betingelse:

ReportID NOT IN (SELECT ObjectID FROM WW_Report)