ConsoleTool fejler med beskeden "Cannot connect to database because the database client software failed to load."

ConsoleTool fejler med beskeden "Cannot connect to database because the database client software failed to load."

Skyldes at programmet ikke kan finde databaseklienten.

Hvis der bruges Oracle skal Esri's Oracle-klientsoftware installeres og PATH skal opdateres med stien til 32-bit-udgaven af klienten.

Hvis den er installeret som C:\ArcgisOracle, så skal følgende sti tilføjes til PATH: C:\ArcgisOracle\ic32