"OpusPulsMain.exe holdt op med at fungere"

Produktversioner

OPUS Puls 4.7.6

Fejlbeskrivelse

OPUS Puls crasher med beskeden "OpusPulsMain.exe holdt op med at fungere", når man starter programmet (fra menu eller kommandolinje).

Workaround

Angiv i egenskaber for OpusPuls.exe, at programmet skal køres som administrator. (Windows vil herefter spørge om programmet  køre hver gang man starter det.)

Hvis ikke dette løser problemet eller er en mulighed, så kan man i stedet lave en .bat-fil, som starter OpusPuls.exe med ODBC-navn og evt. brugernavn og password som parametre (i den rækkefølge) og placere .bat-filen i en mappe, hvor OpusPuls.exe kan skrive sine logfiler.

Årsag

Fejl i OPUS Puls. Skyldes formentlig at der af hensyn til logfiler skal være skriveadgang til den mappe, som programmet køres fra (som ikke nødvendigvis er den mappe, som exe-filen ligger i).

Løsning

Rette fejlen.