Connect client på terminal server eller Citrx

Produktversioner

Alle Bentley connect produkter

Fejlbeskrivelse

Ofte vil brugere på terminal servere eller citrix server opleve grå skærm når de starter Microstation. I visse tilfælde oplever de at være logget ind som andre brugere

Workaround

Administrator brugere skal logge af serverne!

Årsag

"Bentley connect" klienten har den bizarre opførsel et hvis en bruger med administrator ret logger på en terminal server eller en Citrix server, er det denne brugers connect klient der gælder for ALLE brugere!  Hvis administrator ikke er logget ind, kan andre brugere ikke logge ind. Hvis administrator logger ind med Bentley konto er alle brugere logget ind med denne konto.

Løsning

Der må IKKE være administrator brugere logget på terminal eller Citrix servere når disse er i drift!