Manuel behandling af graveforespørgsel i LER 2.0

Når der skal laves et manuelt svar skal der ikke sendes en PDF til graveaktøren, det skal ind igennem LER.dk.

Hvis der ikke er noget data indenfor graveområdet, men den er til manuel behandling så kan man trykke på "Send tomt":

Hvis der er data indefor området og der er blevet lavet et resultat:

Så vil man kunne hente det ned.

Hvis man laver manuel behandling grundet at LER.dk har afvist svaret på grund af "GML filen overholder ikke XSD skema for graveforespørgselssvar".
Så vil der være en fejl besked som forhåbentligt forklare hvad der skal rettes i svar.xml. Når det er gjort vil man så kunne trykke på "Erstat (upload) manuelt svar" og så vælge den ZIP fil med det til rette data i og trykke på "Godkend" og "Ok" på det vindue der kommer frem.

Hvis forespørgslen har ramt et element på "Lag med områder, hvor ledningsoplysninger udleveres manuelt", så har den stadig lavet et resultat, men det er ikke sendt indtil LER.dk.
Grunden til at man vælger at have "Lag med områder, hvor ledningsoplysninger udleveres manuelt", kan være på grund af at det er et område som der et projekt, man er meget usikker på data eller lignende årsager.

Så det kan være man skal rette flere ting eller der skal tilføjes noget.

Når det er tilrette skal man trykke på "Erstat (upload) manuelt svar" og så vælge den ZIP fil med det til rette data i og trykke på "Godkend" og "Ok" på det vindue der kommer frem.

Hvis man ikke kan få det til at fungere så kontakt vores hotline, så tager vi et kig på det hurtigst muligt.