Se hvad man har sendt ind i forhold til LER 2.0

Hvis man som ledningsejer gerne vil se hvad man har sendt ind, er det muligt at gøre det i Orbi LER eller LER.dk.

1. I Orbi LER (https://hotline.wspinformatik.dk/portal/da/kb/articles/orbiler-beskrivelse#Forklaring_p%C3%A5_felter), det data skal dog åbnes i f.eks. QGIS
  2. I LER.dk (Ledningsejere -> Interesseområder -> Mine ledningsoplysninger), det vil kune være hvad den given LER konto har leveret.