Vejledning til at slette site data via F12

Vejledning til at slette site data

1. Åben Orbi Insight Service

1. Tryk på F12 på tastaturet så der åbner en dialog i højre side af browser vinduet:

Graphical user interface, applicationDescription automatically generated

1. Klik på de to pile foroven i dialogen og åben fanen ”Application”:

Graphical user interface, text, application, emailDescription automatically generated

1. Klik på ”Storage” under ”Application” i listen til højre i dialogen:

Graphical user interface, applicationDescription automatically generated

1. Fjern fluebenet udfor ”Cookies”, så tjek-boks valgene ser således ud:

1. Klik på ”Clear site data” knappen:

1. Luk for dialogen i højre hjørne:

1. Genopfrisk siden ved at klikke påknappen øverst i browseren.