Tilmeld dig brugerforums

Vi kan med glæde nu meddele, at vi har oprettet brugerforums til DanDasGraf, DanVandGraf, VarmeGraf og ElGraf!

Tilmeld dig gennem linket her.

Bemærk:
Du vil modtage en mail pr brugerforum, som du tilmelder dig. Dog behøver du kun acceptere invitationen fra én. Når du logger ind vil alle tilmeldte brugerforums være tilgængelige.
    • Related Articles

• Begræns notifikationer fra brugerforums

Når du har tilmeldt dig brugerforums kan du opleve, at der bliver sendt mange notifikationer. Du kan selv vælge, hvilke du gerne vil modtage. Log først ind på Informatik Forums: https://connect.zoho.eu/client/informatik-forum/myfeed I øverste højre ...
    • Hvordan opretter jeg mig som bruger?

Sådan opretter du dig som bruger 1. Opret dig selv som bruger 2. Få hjælp til at oprette dig som bruger 1. Opret dig selv som bruger Klik på "Tilmeld"-fanen øverst i højre hjørne. Du udfylder derefter dit fulde navn og e-mail i felterne og trykker på ...