"The conversion of a varchar data type to a datetime resulted in an out-of-range value"

"The conversion of a varchar data type to a datetime resulted in an out-of-range value"

Produktversioner

OPUS Online

Fejlbeskrivelse

Fejl fra database, når man indtaster/retter dato i "Udledningstillad. Dato.". Herefter crasher Microstation/ArcGIS nogle gange. Samme sker hvis man prøver at genberegne.

Workaround

Angiv dato  formen YYYY-MM-DD.

Årsag

Tekst i datofelt kan ikke konverteres til datetime-værdi i databasen, da formatet ikke er som krævet.

Løsning

Problemet løses let ved at rette sproget til Dansk på ODBC-forbindelsen.