Stik flytter ikke med en flyttet hovedledning

Er der sat en betydende oprindelse på stikknuderne, flyttes de ikke med en flyttet ledning (Knuder flyttet eller vertex indsat på ledningen). Angivelse af en oprindelse markerer viden om hvor stikket ligger placeret, og det er givet ledningen, der skal flyttes med en vertex til stikknuden. Alternativt kan stikknuden flyttes til ledningen manuelt, eller oprindelsen kan fjernes fra stikknuden.

Stikknuden skal desuden vide hvilken ledning, den ligger på, for at flytte med en flyttet ledning.

Kontroller stikknuden

Er det ikke tilfældet kan en MultiGraf makro  knytte stikknuden til hovedledningen.
Vedlagte MultiGraf makro kan tilpasses til formålet

Marts 2022:
DanDasGraf tillader nu at opdatering medfører flytning at stikknuder og topknuder til stik, selv de har en oprindelse (XY) angivet.
Knudens oprindelse (XY) skal dog have værdien 0 i OprindKoordKode svarende til Uoplyst.