QGIS: Labels ligger for tæt og forsvinder når de overlapper

Det første du evt. kan prøve er at sætte følgende flueben:

Dette skulle medføre at alle labels vises, også selvom de overlapper.

Du finder det under lagets egenskaber -> labels -> rendering som vist herunder:

Du kan også ændre hvor labels automatisk bliver placeret i forhold til objektets placering. Det gør du under lagets egenskaber -> labels -> placering.

Her kan du fx bestemme med hvilken afstand fra objekter labels skal placeres eller om de skal placeres fx i højre eller venstre hjørne:

Hvis du kun vil ændre på placeringen/rotationen af nogle få udvalgte labels, kan du bruge labels menuen for oven:

Her skal du markere det lag hvis labels du gerne vil editere og derefter kan du flytte et label ved at bruge knappen med pile-til-højre, eller rotere et label ved at bruge knappen med rotationspil.

Første gang du vil flytte individuelle labels på et lag, vil du blive bedt om at vælge en primary key column, jeg mener at I har en kolonne ved navn gid, den kan du vælge:

Her skal du markere det lag hvis labels du gerne vil editere og derefter kan du flytte et label ved at bruge knappen med pile-til-højre, eller rotere et label ved at bruge knappen med rotationspil.

Første gang du vil flytte individuelle labels på et lag, vil du blive bedt om at vælge en primary key column, jeg mener at I har en kolonne ved navn gid, den kan du vælge: