Orbicon medarbejdere smides af Microstation etc. efter 30 min. hvis idle

Orbicon medarbejdere smides af Microstation etc. efter 30 min. hvis idle

Opsætningsændring i tegne-/CAD-programmet Microstation.

MS_IDLETIMEOUT = 30

# ændret fra 45 min til 3 timer 30/3 2011 HM

# ændret fra 3 timer til 30 min efter aftale med LODA 3/12 2019 NPEP

MS_ IDLETIMEOUT er en time-out parameter, der gør at man bliver koblet af Microstation / MapPowerviev / OpenRoadsDesigner / PowerCivil efter det angivne antal minutter.

Hvis medarbejdere ringer, og beklager sig over, at de er smidt af, skyldes det et overforbrug af licenser. Og at man derfor ønsker at lukke ikke anvendte licenser efter 30 minutter og ikke de tidligere 3 timer.