OPUS PULS - kan ikke udfylde PULS password

Status

Workaround

Produktversioner

OpusPuls kan I øjeblikket ikke åbnes fra Microstation / ArcGIS.

Fejlbeskrivelse

Man får ikke mulighed for at udfylde sit PULS password når man åbner OPUS PULS via OPUS (ekstra vindue åbner ikke).

Workaround

Den nemmeste workaround for OpusPuls lige nu er at lave en BAT-fil med følgende indhold:

<sti til OpusPuls.exe> <navn på odbc-forbindelsen> <evt brugernavn> <evt password>

Navnet på odbc-forbindelsen kan ses når man åbner OPUS – hér skal man nemlig vælge odbc-forbindelse (se billedet herinder). Hvis dataforbindelsen kræver brugernavn/password skal disse også angives.

Herunder kan du se to eksempler på hvad BAT-filen skal indeholde:

Eksempel uden brugernavn/password:

C:\EnPassendeMappe\OpusPuls.exe MineData

Eksempel med brugernavn/password:

C:\EnPassendeMappe\OpusPuls.exe MineData MitBrugernavn MitPassword