Oprettelse af ledninger fejler

Produktversioner

uGraph WasterWater 2.5 SP1 HF3 + ArcMap 10.3.1

Fejlbeskrivelse

Kan reproduceres således:

1. Start editering
  2. Udpeg ledning med uGraph-finger
  3. Klik på ny
  4. Fejl: "Objektreferencen er ikke indstillet til en forekomst af et objekt"

Årsag

Formodet årsag: Forekommer hvis der i lag-listen ("Table of Contents") er flere lag med feature class WW_Pipe og det øverste ikke er laget Delledning, som uGraph opretter.

Løsning

Arrangere lag, så uGraphs Delledning-lag ligger over andre lag med samme feature class. Feature class for et lag kan ses under Properties -> Source.