Kort intro til kort- og lagopsætning i DataOrganizer

Åben DataOrganizer og klik på knappen ”Kort- og lagopsætning” i menuen til venstre.

For at oprette nye laggrupper i Orbi Insight GIS, skal du åbne kortet orbiinsight (ved at klikke på de tre linjer):

På gruppe-viewet (når knappen for oven hedder ”Se lag”) kan du tilføje nye laggrupper og undergrupper:

På lag-viewet (når knappen for oven hedder ”Se grupper”) kan du tilføje/fjerne lag i laggrupper og ændre på rækkefølgen af lag og laggrupper:

For at redigere et lag, skal du klikke på blyanten til venstre for laget.

Her kan du bl.a. bestemme hvilke brugergrupper skal have adgang til laget:

Rettigheder kan også indstilles på laggruppe niveau, hvorved alle lag i den pågældende laggruppe tildeles laggruppens brugerrettigheder (åben for redigering af laggruppen ved at klikke på blyanten til venstre for laggruppen):