Kun relevant i Citrix: Hvorfor sker der ikke noget når jeg klikker på en jpg fil i DDG (f. eks fra en brøndrapport)

Kun relevant i Citrix: Hvorfor sker der ikke noget når jeg klikker på en jpg fil i DDG (f. eks fra en brøndrapport)

Jeg kører SaaS Citrix hos WSP og har et spørgsmål:
Q: Der sker ikke noget når jeg klikker på en .jpg fil i "Tilknyttede dokumenter" i DDG.
A: Microsoft har ændret i den måde hvormed filer åbnes af et program. Hvis du oplever at der ikke sker noget når du klikker på en .JPG i DDG skal du gøre følgende:
      1. Åbn en stifinder på Citrix
      2. Fremsøg en tilfældig jpg fil
      3. Højreklik og vælg "Properties" -> "Opens with:"
      4. Udpeg "C:\Program Files\JPEGView64\JPEGView.exe" til at åbne filen med
      - Det kan være nødvendigt at gøre de 2-3 gange ialt (een gang per server man logges på)