Hvordan opretter jeg mig som bruger?

Sådan opretter du dig som bruger

1. Opret dig selv som bruger
2. Få hjælp til at oprette dig som bruger

1. Opret dig selv som bruger

Klik på "Tilmeld"-fanen øverst i højre hjørne.

Du udfylder derefter dit fulde navn og e-mail i felterne og trykker på "Tilmeld"-knappen.

Modtag Mail
Kort tid efter vil du modtage en bekræftelsesmail, hvor du skal klikke på "ACCEPTER INVITATION".

Udfyld oplysninger
Du vil blive videresendt til vores portal, hvor du skriver din ønskede adgangskode.
Du bliver derefter automatisk logget ind og ført til din profilside, hvor du kan udfylde dine kontaktoplysninger.
Husk at trykke på "Gem" nederst på siden, når du er færdig med at indtaste oplysninger.

Sådan oprettet du en bruger på vores hjælpecenter, hvor du kan holde styr på dine egne og dine kollegers supportsager hos WSP Informatik.
Skulle du mod forventning ikke kunne se dine egne eller kollegers supportsager, kan du kontakte vores support på hotline@wspinformatik.dk

2. Få hjælp til at oprette dig som bruger

Opstår der fejl eller har du brug for hjælp til at oprette dig, kan du kontakte vores support på hotline@wspinformatik.dk.
Vi får dig oprettet rigtigt i systemet, og sender en bekræftelsesmail til dig.
Derefter kan du følge den overstående guide fra "Modtag mail"-punktet.