Hvor henter Orbi LER ledningsejer information fra og hvordan holder man det vedlige?

Hvor henter Orbi LER ledningsejer information fra og hvordan holder man det vedlige?

Ledningsejer information

Når Orbi LER få en graveforespørgsel ind fra LER.dk’s service er der navn på firmaet, en kontaktperson, adresse, telefonnummer og e-mail.
De informationer bliver brugt til plot hovedet på PDF-filen, mail signatur på den mail der sendes til graveaktøren.
Der kan være forskellige kontakt informationer pr. interesseområde i LER.dk, Orbi LER eller Orbi Connect har ikke nogen informationer gemt som man kan bruge til at overskrive dem fra LER.dk med.
Det er heller ikke muligt at vælge hvilke informationer der bruges fra det data Orbi LER modtager fra LER.dk.

Vedligehold af kontakt informationer

Ændre kontaktperson/-adresse på interesseområde
Hvis du skal være ny kontaktperson/-adresse på et interesseområde eller blot vil ændre
kontaktperson/-adresse, kan du rette dette under det pågældende interesseområde.
En kontaktperson/-adresse på et interesseområde modtager forespørgsler om udlevering af
ledningsoplysninger for alle de graveforespørgsler, der inkluderer det pågældende
interesseområde. Desuden sendes der ’cc’ en mail til kontoens adresse.
1. Log ind på LER.dk
2. Vælg ’Ledningsejere’ → ’Interesseområder’
3. Vælg ’Søg i indberetninger’, hvis du kender indberetningsnummeret ellers vælg ’Seneste indberetning’. Her vil de seneste ti indberetninger fremkomme eller alle indberetninger afhængigt af valgte søgning.
4. Vælg ’Rediger’.
Her hentes den indtegnede polygon. Kontroller, at det er den rigtige kontaktperson/-adresse, der står under kontaktperson/-adresse.
Tryk på pilen til højre for navnet, hvis der skal vælges en anden kontaktperson/-adresse og tryk ’Gem som godkendt’.
Alle kontoens aktive brugere og kontaktpersoner og -adresser kan vælges som kontaktperson/-adresse på et interesseområde.