Guide - Orbi INSIGHT GIS

Orbi INSIGHT GIS er en cloudbaseret web-GIS app, som udgør en ud af de fire INSIGHT apps designet til drift og asset management i forsyningsområdet.
Med Orbi
INSIGHT GIS kan du se og arbejde med dit GIS data, lave forespørgsler og korttemaer, samt lave dataudtræk og danne kort i PDF-format.
Der er mulighed for at tilføje flere nyttige moduler, så som bl.a. Lukkeplan med Blue Idea integration, Objektregistrering og Webvideo til din Orbi INSIGHT GIS løsning.

På denne side finder du den fulde guide til Orbi INSIGHT Gis vedhæftet.