Gem MicroStation designfiler som DXF eller DWG

Spørgsmål fra bruger:

Hvordan laver jeg en eksport til dgn/dxf, så andre kan få i deres cad?

Har forsøgt med Save Fence to File, men det virker ikke.

Har kun haft brug for det en enkelt gang, men alligevel.

Kan det overhovedet lade sig gøre?

Svar:

Selvfølgelig kan det det –Sammen fremgangsmåde og dialoger på OpenCities Map PowerView og MicroStation CONNECT.

Place Fence om ønsket område

File-> Save as

Skift filtype til DWG eller DXF

Vælg Options

Vælg DWG format

Her kan det anbefales at sætte 'source of Level Display' til view 1 eller det view, man arbejder i. Det kan forhindre at man eksporterer slukkede levels.

Hvis du vil have MicroStations symbolfonte konverteret til AutoCad shx-font, kan du vælge den mappe de konverterede fonte skal ligge i

På fanebladet Filter, vælg, om du vil konvertere hele filen eller blot dit fence

Vælg filnavn til din DWG/DXF fil og tryk på Gem