FEJL: Kunne ikke skrive PDF filen

Produktversioner

Opus

Fejlbeskrivelse

Følgende fejl opstår når der skal dannes en rapport:

FEJL: Kunne ikke skrive PDF filen <C:\temp\opus_opland.pdf> - luk Adobe Acrobat og prøv igen.

Årsag

Skyldes normalt at den angivne fil findes, men ikke kan overskrives fordi den enten er åben eller fordi den er oprettet af en anden bruger.

Løsning

Hvis du selv har filen åben, så luk den.
Hvis du bruger Opus i Citrix, så vælg en anden sti eller et andet navn til rapporten. Vælg gerne en sti, som ikke deles med andre brugere, f.eks. "Documents"-mappen.