Save aborted, exception caught: Error saving entity Pipe: ...

Save aborted, exception caught: Error saving entity Pipe: ...

Produktversioner

uGraph WasterWater + ArcMap 10.6.1

Fejlbeskrivelse

ConsoleTool afsluttes med en fejlbesked på formen:

[ERROR] :Save aborted, exception caught: Error saving entity Pipe:  xxxx-xxxx-x (Geometry type is Polyline)

Årsag

Kan skyldes problem med det geometriske netværk i databasen.

Løsning

Kør ArcMaps værktøj Repair Connectivity i det område, hvor problemet optræder.