Data Organizer - Lag kilder

Lag kilde oversigt

Der findes 2 typer lag kilder.
Den første er globale, det er forbindelser som WSP har lavet og vedligeholder.
Den anden er lokale, det er forbindelser som WSP eller den given organisation med de rigtige roller vil kunne lave og vedligeholde.

Oprettelse/Redigering af lag kilde

En lagkilde består er nogle forskellige informationer.
  1. Unikt navn
    1. Påkrævet
  2. Url
    1. Påkrævet
  3. Format
    1. Påkrævet
    2. Drop down
    3. Brug ”Wms”
  4. Type
    1. Påkrævet
    2. Drop down
    3. Brug ”Image”
  5. Beskrivelse
  6. SRID
    1. Påkrævet
    2. Brug EPSG:25832
Parametre består af nøgle værdi sæt også kendt som key value set.
De nøgler og værdier der kan sættes ind, er baseret på WMS/WFS-standarten plus de ting som den gis server der arbejdes op i mod understøtter. De 2 felter er fri tekst felter og der køres ikke nogen validering af det der skrives ind.
Et eksempel kan være en nøgle ”layers” som bruges til at fortælle hvilke lag fra en gis server der skal bruges, der vil værdi være komma separat liste.

Valgmuligheder findes der i dag kun en nøgle værdi sæt. De nøgler og værdier til disse sæt er nogen WSP bruger i forskellige programmer.
”isSecured” – ”true”